Registrace na Hradecký tIQoň 2019 zahájena!

V noci ze soboty 6. 4. 2019 na neděli 7. 4. 2019 se můžete opět stát řešiteli mnoha zajímavých šifer, které vás provedou netradičními místy Jindřichova Hradce a nejbližšího okolí.

Budeme rádi, když o akci řeknete komukoliv, kdo má rád šifrování a podobné výzvy.

START bude v sobotu 6. 4. 2019 v 18:00 na Masarykově náměstí v J. Hradci.

Hra končí ve 3:33, následuje vyhodnocení hry, vyhlášení vítězů a předání cen, očekáváme, že se rozejdeme kolem půl páté ráno.

Startovné je 100 Kč za tým.

Hra je určena dvou- až čtyřčlenným týmům; členové musí být starší 15 let (alespoň jeden z nich 18+). Přihlásit se může maximálně 30 týmů. Přihlašování probíhá pomocí e-mailu, stačí napsat název týmu, jména všech členů (na startu bude ještě možné doladit změny) a telefonní číslo, ze kterého budete odesílat potvrzení stanovišť. Pište na tento e-mail:

S sebou je potřeba: každý člen baterku, čelovku či jiný zdroj světla – ne otevřený oheň, dále se hodí tužky, papíry, pastelky, nůžky, pravítko, lepidlo, izolepa, nůž… A také šifrovací pomůcky – Morse, Braillovo písmo, semafor a další – doporučujeme vytisknout tabulku od týmu NaPALM. Dále přibalte reflexní prvky, blikačku na kolo, nůžky, pravítko a izolepu. Potřebný je rovněž alespoň jeden funčkní mobilní telefon, jehož číslo napíšete do přihlašovacího e-mailu. Na toto číslo budete dostávat zprávy během hry.

Případné další informace se objeví tady a také v e-mailu odeslaném několik málo dní před akcí všem týmům na adresu, ze které provedly registraci.

Těšíme se na Vás

2 komentáře u „Registrace na Hradecký tIQoň 2019 zahájena!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..